Castor Recreation Centre, Valcartier

Institutional

A new chalet to house the services required for various outdoor activities, including a store, offices and areas to buy and eat food. The new two storey building, around 2,000m², will boast expansive fenestration overlooking the golf course beyond, as well as a preponderance of exposed engineered wood. The new recreation centre receives most of its clientele from the adjacent Valcartier military base. The new chalet replaces an existing obsolete building. The project is awaiting Green Globes certification (3 Globes, equivalent to LEED Silver).

 

Articles: Voir Vert.

Photos : Maxim Guzun.

 

  • chalet-castor_01
  • chalet-castor_02
  • chalet-castor_03
  • chalet-castor_04
  • chalet-castor_05
  • Chalet Castor_06

No Comments »

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Leave a comment

FABRIQ architecture 2019
t. +1 514 934 1500